YOZGAT / YERKÖY - İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

100. Yıl Mahallesi Mehmet Çiçek Bulvarı No 45 Yerköy YOZGAT
Vizyon
VİZYONUMUZ Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, eğitim kalitesini en üst seviyede tutarak, kendisi ve toplumla barışık, en son teknolojiyi azami ölçülerde kullanabilen, teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, alanında kazanımlar elde etmek için sürekli çaba sarf eden, kazandığı bilgi ve becerileri en doğru biçimde uygulayarak topluma hizmet işini severek yapan sağlık elemanları yetiştirmektir.
Misyon
MİSYONUMUZ Ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunabilmek  amacıyla, eldeki tüm kaynakları etkili ve verimli kullanarak öğrenmeyi öğrenebilen, düşünüp sorgulayan, düşündüklerini güzel bir dille anlatabilen, aldığı eğitim vasıtasıyla çalışacağı kuruma,işinin bilincine varmış, sorumluluğunun farkında olan,etkin bireyler kazandırmak.
Başarılar
2011-2012 Öğretim Yılında Mezun ettiğimiz Toplam 38 Hemşire ve Acil Tıp Teknisyeninden büyük bir çoğunluğu KPSS sonucu Devlet Memuru olarak atanmıştır. Mezun öğrencilerimizin istihdam sorunu olmayıp kamuda iyi şartlarda istihdam edilmektedir.
Kalorifer-Doğalgaz
Şehir içi dolmuşlarla
Yerköy Yaklaşık 30000 nüfuslu bir ilçedir.
İlçe Merkezine 3 Kilometre, İl Merkezine ise 33 Kilometre