YOZGAT / YERKÖY - İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle düzenlenen Ortaöğretim öğrencileri arası kompozisyon yarışmasında 2. Olan 11/B Sınıfı öğrencimiz Aleyna AKSÜZ'ü tebrik ediyoruz. Aynı öğrencimiz 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kompozisyon yarışmasında ise 3. Olarak okulumuzu gururlandırmıştır. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi Etkinliğini okulumuz çok amaçlı salonunda yaptık. Etkinliği gerçekleştiren öğrencilerimize, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Aslıhan TAYRAN'a teşekkür ederiz.

Mrt

Yerköy Eğitim-Bir-Sen Başkanı Bayram Ergenoğlu ve Başkan Yardımcısı Celal Yılmaz okulumuzu ziyaret ettiler. PISA 2022 Sınavlarına girecek öğrencilerimize başarılar dileyip, öğrencilerimize birer ajanda hediye ettiler.

Mrt

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulumuzda PISA sınavlarına girecek öğrencilerimize ve öğretmenlerimize tanıtım, motivasyon, yönlendirme konularında bir sunum yapıldı.

Şbt

Öğrencilerimiz, 11 Ağustos 2017'de Trabzon Maçka'da teröristlerin kurduğu pusuda şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' sinema filmini Sinema Salonunda izlediler. 08.02.2022 Tarihinde, Yozgat'ta yapılan etkinliğe 10. sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldılar.

Şbt